Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Alungă stresul și kilogramele în plus la Aquagym Ploiești!

4 februarie 2020
Share:
Alungă stresul și kilogramele în plus la Aquagym Ploiești!

Sărbătorile de iarnă și faptul că organismul strânge depozite de grăsime în această perioadă rece sunt doar două dintre motivele care ne-au adus câteva kilograme în plus. Vestea bună e că în orice anotimp putem combate grăsimea adunată pe șolduri, dar și stresul,  cu mișcare, iar dacă această mișcare se face în apă, acolo unde organismul uman se simte excelent, cu atât mai bine! Aquagym Ploiești vă invită la mișcare în apă, dar și la sesiuni de gimnastică în sală. 

Prezentarea de pe site-ul Aquagym Ploiești este mai mult decât îmbietoare, așa că vă rămâne doar să ieșiți din starea de leneveală și să mergeți la bazin.

”Îti doresti sa-ti modelezi corpul, sa slabesti sau pur si simplu vrei sa incerci ceva nou? Atunci Aquafitt este raspunsul! Acum si in Ploiesti poti face sesiuni de Aquagym sau Kangoo Jumps.

Ce poate fi mai placut decat, dupa o zi stresanta la birou, sa mergi impreuna cu prietenele la o sedinta de Aquagym unde puteti face exercitii si puteti reduce numarul caloriilor. Atmosfera este formata din zambete, buna dispozitie si muzica de calitate.In plus, instructorul Maria Nica stie cum sa faca fiecare sedinta interesanta, iar la sfarsit fiecare persoana in parte este multumita si increzatoare ca a facut o treaba buna.

De asemenea, daca vrei sa incerci o sesiune de Kangoo Jumps, te asteptam sa  ,,topaim” impreuna si sa ne bucuram de fiecare exercitiu in parte. Intr-adevar, Kangoo Jumps inseamna mai mult decat o simpla “topaiala”, ghetele au fost proiectate si concepute la inceput pentru atleti, in vederea reducerii presiunii ce era exercitata asupra articulatiilor. Exercitiile nu sunt dificile si oricine le poate face, imediat ce scapi de mica teama de a-ti mentine echibrul dupa ce incalti ghetele.

Tot ce ai de facut e sa vii la AquaFitt sa vezi cum e, si apoi cu siguranta vei reveni cu placere!

In plus pe website-ul nostru http://aquafitt.ro/ vei gasi mai multe informatii despre ce inseamna Aquagym si Kangoo Jumps, dar si despre programari”.