marți , 15 iunie 2021
Acasă / Administratie / Maratonul vaccinării pe “Ilie Oană”, etapa II. Sunt aşteptaţi şi ploieşteni care vor prima doză acum!

Maratonul vaccinării pe “Ilie Oană”, etapa II. Sunt aşteptaţi şi ploieşteni care vor prima doză acum!

Primăria Municipiului Ploiești îi așteaptă pe cetățeni la maratonul de vaccinare rapel anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, începând de vineri, 04 iunie 2021, ora 12.00 și până duminică, 06 iunie 2021, ora 20.00.
Astfel, persoanele vaccinate, în cadrul maratonului din perioada 14 – 16 mai 2021, sunt așteptate la stadionul “Ilie Oană” pentru realizarea rapelului cu vaccinul Pfizer.
Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze cu prima doză a acestui ser se pot adresa centrului deschis la stadionul “Ilie Oană” fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate.
Reamintim că, pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 -18 ani este necesar un acord scris al unui părinte sau al tutorelui legal.
Programul evenimentului va fi non-stop.
Acțiunea, organizată de municipalitate, are ca scop eficientizarea procesului de vaccinare și creșterea gradului de imunizare împotriva COVID-19.
Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Circulație rutieră restricționată pe drumul județean Brebu-Pietriceaua

Circulația pe DJ 214 a fost restricționată la ieșirea din Brebu spre Pietriceaua, din cauza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *