vineri , 7 mai 2021
Acasă / Administratie / Rosal a promis că azi vor fi ridicate gunoaiele din Ploieşti. Volosevici: Majorarea tarifului ţine de consiliul local!

Rosal a promis că azi vor fi ridicate gunoaiele din Ploieşti. Volosevici: Majorarea tarifului ţine de consiliul local!

În cadrul unei întâlniri cu presa care s-a desfăşurat astăzi la ora 11.30, primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a declarat că în urma discuţiilor purtate cu directorul Rosal Ploieşti, dar şi cu reprezentanţii operatorului de salubritate din Bucureşti, în maxim 4 ore, problema ghenelor de gunoi neridicate de mai multe zile se va rezolva pentru că problemele interne pe care le are Rosalul s-au lămurit. 

În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de Rosal printr-un comunicat de presă, primarul a răspuns:

“Cum să spui că nu am făcut nimic în contextul în care suntem în procedura, aşa cum prevede legea, de a publica pe site eventuala majorare de tarif pentru a ajunge la ceea ce spun ei. Toţi consilierii locali au la mapă, în şedinţa informală pe care am avut-o, puncte de vedere diferite şi de la Curtea de Conturi şi de la ANRSC şi Direcţia Economică. Obligaţia edilului este de a pune în discuţie în faţa consiliului local majorarea de tarif. Dacă se majorează sau nu este o chestiune care ţine în totalitate de parlamentul ploieştean”, a precizat Volosevici.

Mai multe pe acest subiect puteţi afla din video de mai jos:

Verifică şi

Prahova: 70 de noi îmbolnăviri cu SARS COV 2 din 510 teste făcute ieri

În ciuda scăderilor pe hârtie a incidenţei cazurilor de covid din Prahova, zilnic, în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *