vineri , 7 mai 2021
Acasă / Administratie / Doua locuri de joaca din cartierul Cina au fost modernizate

Doua locuri de joaca din cartierul Cina au fost modernizate

Primăria Municipiului Ploiești continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș.
Astfel, în parcul Andrei Mureșanu s-a înființat un nou loc de joacă, lângă biserică, în parteneriat cu S.C. Coral Impex S.R.L., care include echipamente și accesorii noi, în conformitate cu cerințele europene, Noile obiecte de joacă (tobogane, leagăne, balansoare) au un design atractiv, în culori vesele, destinate activităților recreative pentru copii. Locul de joacă beneficiază și de pavaj special cu cauciuc antitraumă, destinat siguranței celor mici.
În cadrul aceluiași parteneriat a fost reabilitat parțial și locul de joacă din parcul Andrei Mureșanu, spre Șoseaua Nordului, spațiu în cadrul căruia s-au amplasat 2 ciupercuțe și 1 carusel, precum și suprafață de protecție.

De asemenea, de lucrări de reabilitare a beneficiat și locul de joacă amplasat pe strada Grindului colț cu strada Trotușului, spațiu în care au fost amplasate ciupercuțe, 1 carusel și balansoar, echipamente cu design atractiv și vesel. Aceste lucrări au fost sponsorizate de S.C. WOMA ECOSERV CONSTRUCT S.R.L.

Municipalitatea ploieșteană mulțumește comunității locale de afaceri pentru implicarea în astfel de proiecte, menite să dezvolte gradul de confort urban.
Primăria municipiului Ploiești va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar și să dezvolte parteneriate similare, în vederea realizării, la nivelul comunității locale, a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere și agrement, moderne și sigure.

Comunicat de presă

Verifică şi

Prahova: 70 de noi îmbolnăviri cu SARS COV 2 din 510 teste făcute ieri

În ciuda scăderilor pe hârtie a incidenţei cazurilor de covid din Prahova, zilnic, în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *