vineri , 7 mai 2021
Acasă / Social / O familie cu patru copii din Rachieri are nevoie de ajutorul nostru! Camera în care locuiesc oamenii stă să pice pe ei!

O familie cu patru copii din Rachieri are nevoie de ajutorul nostru! Camera în care locuiesc oamenii stă să pice pe ei!

Claudiu (32 ani) si Aura (29 ani)  Grigore din Rachieri, Valea Calugărească au împreună patru copii frumoşi : Anastasia de 7 luni, Natalia de 4 ani, David  de 7 ani  si Andrei de 9 ani. Chiar dacă se descurcă greu dintr-un venit maxim de 2.000 de lei pe lună, cei doi părinţi se străduiesc ca micuţilor să nu le lipsească nimic. Problema mare, este, însă, asigurarea unei locuinţe. Cei şase locuiesc într-o cameră din casa bunicului, locaţie care oferă condiţii improprii traiului, având găuri în structură şi igrasie, şi care urmează să fie demolată într-un viitor apropriat. 

Claudiu a lucrat ani de zile în construcţii şi ar repara cu drag casa care a fost şi inundată în urmă cu doi ani, dar bunicul nu este de acord.

Familia Grigore este nevoită să găsească un spaţiu locativ în care să poată duce un trai decent şi din care să îşi trimită copiii la şcoală şi grădiniţă îngrijiţi şi educaţi. Povestea lor a ajuns la urechile şi sufletul unor oameni minunaţi care au pus mână de la mână şi au reuşit să strângă până acum 17.000 de lei. Ei chiar au identificat un teren aproape de casa familiei dar care costă 38.000 de lei. 

“Suntem deschişi la orice propunere, dacă sunt oameni care ştiu variante mai ieftine de teren sau case deja construite în care să se poată muta familia Grigore mai repede, cu atât mai bine. Ar trebui să fie aproape de Ploieşti pentru că tatăl copiilor face naveta şi i-ar fi greu în lipsa unei maşini să se deplaseze prea departe şi să aibă grijă şi de familie. Noi am găsit o familie modestă, dar curată, copiii sunt îngrijiţi şi educaţi, cei mari nu au tabletă şi internet să intre în şcoala on-line, dar au luat temele de la colegi şi tot au cuprins materia. Toţi cei care doresc să ajute o pot face atât cu bani, cât şi cu hăinuţe, încălţăminte, hrană etc“, a precizat Alexandra Vlad, una dintre voluntarele care vor să ajute familia Grigore.

Cei care doresc să doneze o pot face prin Asociaţia MRMO din Ploieşti în contul:

IBAN RO 27 RNCB 0280 1674 4324 0001 pentru Claudiu Grigore 

Firmele care vor să sponsorizeze această familie beneficiază de facilităţi fiscale potrivit legilor în vigoare. Acestea pot distribui 20% din impozitul pe venit dacă sunt micro întreprindere sau 20% din impozitul pe profit pentru celelalte. Pentru cei care vor să vireze astfel trebuie să facă contract de sponsorizare cu Asociaţia MRMO -persoană de contact Lelia Grigore (0729.093.283)

 

 

 

 

Verifică şi

UPG Ploieşti face schimb de experienţă cu alte universităţi din Europa prin programul Erasmus Week

UPG PLOIESTI a organizat in perioada 19-23 aprilie 2021 ERASMUS + WEEK-INTERNATIONAL din dorinta de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *