vineri , 7 mai 2021
Acasă / Social / Angajaţi ai Petrotel Lukoil au strâns bani pentru a încălţa 30 de copii din familii nevoiaşe

Angajaţi ai Petrotel Lukoil au strâns bani pentru a încălţa 30 de copii din familii nevoiaşe

Angajaţii Rafinăriei Petrotel Lukoil Ploieşti au pus mână de la mână, aşa cum fac înainte fiecărei sărbători şi ori de câte ori li se cere ajutorul şi au participat fiecare cu cât a putut la Campania “Ceva Nou, Ceva Util” a Asociatiei Soapta Florilor. Această asociaţie  si-a propus sa incalte 67 de copii provenind din familii monoparentale, cu mame victime ale violentei domestice sau victime ale saraciei si va reusi, gratie implicarii mai multor donatori,  sa incalte peste 100 de copii.
“Am primit cea mai frumoasa floare de la angajatii Rafinariei Petrotel Lukoil, cu 30 de “petale-pantofiori”, pentru 30 de copii din tara, care vor avea incaltari noi de Paste.
Desi mesajul nostru a fost lansat destul de tarziu, domnul Presedinte directorat Director General Executiv Aleksey Kovalenko a dat tonul gesturilor de omenie si angajatii Petrotel-Lukoil Ploiesti, Dana Danulescu, Mihaela Avram, Vasilescu Alina, Suta Ana, Dorobantu Gabriel, Kokosh Denys si firma Best Personal Services s-au mobilizat exemplar si au reusit in timp record sa ne trimita incaltarile la Bucuresti, oferind si contributii banesti in ajutor.
Va multumim din suflet fiindca va pasa de nevoile si suferinta altora in aceasta valtoare nebuna a vietii, in care fiecare este pentru sine.
Sa fiti iubiti si sa aveti Sarbatori Pascale luminate si linistite!
Va multumim!”, a fost mesajul transmis de asociaţie petroliştilor ploieşteni.

Verifică şi

Reguli pentru intrarea în biserică în Săptămâna Mare. Dacă ai strănutat sau tuşit, rămâi în curte!

Autorităţile judeţene s-au întâlnit cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române din Prahova pentru a discuta măsurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *