sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Evenimente / Ploiesti: Doi bărbați au fost înjunghiați de alți doi în strada

Ploiesti: Doi bărbați au fost înjunghiați de alți doi în strada

Ieri, 5 martie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mărășești din municipiu are loc un conflict între 4 persoane.
La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de politiști, luptători SAS și jandarmi pentru aplanarea conflictului, stabilirea situației de fapt și măsuri de asigurare a ordinii publice.
Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool 2 bărbați au fost agresați intr-un conflict spontan de alți 2 bărbați . Victimele ar fi fost lovite cu un obiect tăietor- înțepător la nivelul capului și al pieptului de unul dintre agresori.
Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind externate, în afara oricărui pericol.
Bărbatul care a agresat cele doua victime a fost depistat de polițiști, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Info IJP Prahova

Foto arhiva

Verifică şi

237 de clădiri ale unor instituţii publice din Prahova ar putea fi reabilitate termic cu bani europeni

Consiliul Județean Prahova a depus un proiect pentru reabilitarea termică pe fonduri europene a unui …

2 Comentarii

  1. Cred că sunteti greșit informați. Dacă e vorba de incidentul de la casa de pariuri de vizavi de Profi, nu au venit nici jandarmii, nici luptătorii SAS, ci doar o mașină de Poliție, cam la o jumătate de oră după ce și agresorul, și victima plecaseră. Au intrat la casa de pariuri, au ieșit după vreo zece minute și asta a fost tot.

    • informarea vine de la Politia Prahova. nu am fost de fata la injunghierea acelor oameni asa ca iau de bun ce da politia. nu stiu daca e vorba de casa de pariuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *