vineri , 7 mai 2021
Acasă / Economic / Program de internship pentru şase studenţi de la UPG Ploieşti în fabrica Adient Trim

Program de internship pentru şase studenţi de la UPG Ploieşti în fabrica Adient Trim

Fabrica Premium ADIENT TRIM Ploiești continuă seria proiectelor prin care tinerii din județul Prahova își pot găsi un loc de muncă pentru viitor. Șase studenți de la UPG Ploieşti încep astăzi stagiul de internship plătit, în cadrul Start Your Career (SYC), ediția 2021.

Programul va dura 6 luni, iar participanții au șansa de a dobândi experiență și competențe practice în departamentele IT, Logistică, Producție, Inginerie, Resurse Umane, sub atenta coordonare a specialiștilor din echipa ADIENT. Studenţii vor avea astfel oportunități de dezvoltare personală prin colegi gata să-i îndrume la fiecare pas, totodată beneficiind de o indemnizație lunară, în baza unui contract încheiat cu compania. La final, în funcție de performanțele obținute, tinerii au șansa de a deveni angajați ai ADIENT TRIM Ploiești.

 „Proiectul de internship continuat chiar și într-o perioadă dificilă își propune să ofere generațiilor tinere o legătură concretă între mediul academic și cel de business. Astfel, studenții au ocazia să lucreze într-o fabrică Premium la standarde internaționale și să își descopere potențialul. Dezvoltarea tinerelor talente este una dintre prioritățile noastre, în cadrul ADIENT și sperăm ca și anul acesta să le oferim o experiență educațională complexă, prin care să afle mai multe despre profesia pe care și-o doresc, dar și despre ei înșiși,” a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

Programul este deja la a treia ediţie, ADIENT implicându-se constant în derularea unor programe educaționale dedicate tinerilor. Pe lângă Start Your Career – unde principalii beneficiari sunt studenții,  compania a înființat și două clase de învățământ dual, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Ploiești, oferind calificările de Confecționer Produse Textile și Mecanic Utilaje și Instalații în Industrie.

………………..

ADIENT TRIM Ploiești este fabrica de referință pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. De peste 17 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini. ADIENT TRIM Ploiești are în prezent peste 1.900 de angajați. În fiecare an, tapițeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești se regăsesc pe mai mult de 750.000 de mașini din întreaga lume. Producția se realizează folosind utilaje de ultimă generație, iar calitatea extrem de ridicată a produselor și profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internațional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajați și deține opt unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Verifică şi

Angajaţii firmelor mari şi mici pot fi vaccinaţi anti-covid chiar la serviciu. Află cum!

Dacă au condiţii necesare, angajatorii pot organiza campania de vaccinare la propriul sediu, în parteneriat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *