joi , 4 martie 2021
Acasă / Evenimente / Locatarii unui bloc din Ploieşti au fost evacuaţi după ce dintr-un apartament s-a simţit miros de gaz
dav

Locatarii unui bloc din Ploieşti au fost evacuaţi după ce dintr-un apartament s-a simţit miros de gaz

34 de locatari ai unui bloc de pe strada Timotei Cipariu din Ploieşti au fost evacuaţi, în această seară, după ce dintr-un apartament s-a simţit miros de gaz. Iniţial, pompierii de la ISU Prahova au evacuat locatarii din 5 apartamente, adică 15 persoane, dar pentru că nu înţelegeau de unde provine mirosul s-a decis ca toţi locatarii să fie scoşi din clădire. 

A fost solicitat în sprijin un alt echipaj de stingere și unul de prim ajutor şi un microbuz pentru ca oamenii sa stea la adăpost pana se identifica sursa. Totodată a fost chemat echipaj cu  autospecială CBRN de la Ciolpani.
Măsurătorile inițiale s-au realizat un detectorul multigaz pe care îl deținem, insa nu s-a depistat niciun gaz periculos. Ulterior, alte doua echipaje de la unitatea distribuitoare au efectuat măsurători care nu au indicat nimic. La măsurătorile realizate de către CBRN nu au fost identificate gaze periculoase, atât la bloc cât în în apropierea acestuia. S-a luat decizia de a se închide ușile și toate gurile de aerisire timp de 15-20 de minute după care se vor efectua din nou măsurători.

Vom reveni cu detalii!

foto arhiva

info ISU Prahova

Update: Dupa măsurători nu au fost identificate gaze periculoase. S- a decis ca oamenii sa se întoarcă în locuințe. Zona va fi monitorizata pe parcursul nopții de către echipaje de la unitatea distribuitoare de gaze.

 

Verifică şi

Un copil de 5 luni a fost rănit într-un accident pe strada Postei din Ploiesti

Accident rutier produs la intersecția str.Poștei cu str. Ion Creangă în care au fost implicați …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *