joi , 4 martie 2021
Acasă / Administratie / Azi a fost depusă la CNI documentaţia pentru Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti

Azi a fost depusă la CNI documentaţia pentru Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti

Primăria Ploieşti a  depus, astăzi, la Compania Națională de Investiții, solicitarea de includere în programul de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “UNITĂȚI SANITARE” pentru obiectivul de investiții “Spital Municipal de Urgență Ploiești”.

Proiectul presupune construirea, în zona de sud a orașului, pe strada Ghighiului,  a unui nou spital – Spitalul Municipal de Urgență Ploiești –  unitate sanitară complexă, care va include funcțiile medicale din Spitalul Municipal Ploiești și Spitalul de Pediatrie Ploiești, într-o structura de tip monobloc, cu un număr de 450 paturi. Ploieştenii vor beneficia în acest spital de o Unitate de Primiri Urgențe, servicii medicale pe diferite specialități pentru copii și adulți, laborator de analize medicale pentru explorări funcționale, radiologie și imagistică, anatomie patologică, A.T.I., Unitate de transfuzie sangvină, un centru de dializă, bloc operator, farmacie, etc.

Cererea de finanțare depusă de noi, astăzi, reprezintă un pas înainte pentru punerea în practică a proiectului Spital Municipal de Urgență Ploiești. Vreau ca ploieștenii să beneficieze de servicii medicale de calitate, în condiții optime și în siguranță.  Ploieștiul are nevoie de un Spital Municipal de Urgență modern, cu servicii medicale diversificate, o unitate sanitară amplă, care va asigura o îmbunătățire a stării de sănătate a comunității noastre, va permite servicii medicale eficiente și îmbunătățirea relației medic-pacient.  Sănătatea cetățenilor rămâne un obiectiv important pentru mine și vă asigur că voi urmări, îndeaproape și cu cel mai mare interes, dezvoltarea acestui proiect mult așteptat pe care ploieștenii îl merită pe deplin” a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

foto ilustrativa

info Primăria Ploieşti

 

Verifică şi

A.N. Apele Române e de acord cu proiectul ministatiei de epurare pentru cartierul Mitica Apostol

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, împreună cu echipa de lucru din cadrul primăriei și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *