joi , 4 martie 2021
Acasă / Turism / Video-Mâine se deschide Pârtia Carp, exclusiv pentru schiorii cu experienta

Video-Mâine se deschide Pârtia Carp, exclusiv pentru schiorii cu experienta

Administrația domeniului schiabil Sinaia a reusit amenajarea Pârtiei Carp, una cu un grad deosebit de ridicat. Mâine va fi marea deschidere, anunță Primăria Sinaia.

“Azi, dis-de-dimineață, colegii noștri de pe munte au filmat frumos, pe Carp. După multe nopți de amenajare cu utilajele, cea mai faimoasă pârtie neagră din România arată foarte bine, mai ales date fiind condițiile meteo, cu temperaturi mult peste media acestei perioade.

“Carpul este una dintre cele mai dificile și abrupte pârtii omologate din țara noastră. Și cu siguranță, una dintre cele mai frumoase. Pentru prima dată în istoria orașului Sinaia am amenajat-o integral și o deschidem, oficial, mâine. Amenajarea Carpului a fost o provocare care a început în urmă cu mai mult timp. Am achiziționat un utilaj care să poată face față înclinației. Chiar și așa, s-a muncit în condiții foarte dificile, dar rezultatul este fenomenal!” – Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Administrația Domeniului Schiabil Sinaia atrage atenția tuturor pasionaților că gradul de dificultate al pârtiei Carp este unul deosebit de ridicat, drept urmare potrivită exclusiv avansaților”.

Video mai jos:

 

https://www.facebook.com/110938672268595/posts/4102501526445603/

Foto Gondola Sinaia

Preluare Primăria Sinaia Facebook

Verifică şi

Sinaia: Mâine se deschide oficial Pârtia Nouă de la Cota 1.400 la 1.000

Gondola Sinaia anunţă turiştii iubitori ai sporturilor pe zăpadă că mâine, 19 ianuarie, va fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *