joi , 4 martie 2021
Acasă / Evenimente / O petrecere cu 18 persoane a fost amendată de polițiști, la Gherghita

O petrecere cu 18 persoane a fost amendată de polițiști, la Gherghita

După ce în spațiul public au apărut imagini de la o petrecere la Gherghita, duminică seara,  politistii au mers să verifice in ce condiții se desfășoară cele observate initial.

Așa au descoperit că în incinta unei unități de alimentație publică situată în comuna Gherghița, fusese organizat un eveniment festiv.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat administratorul societății precum și organizatorul evenimentului, aceștia declarând că la evenimentul festiv au participat 18 persoane.
În acest caz, administratorul societății a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020, cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar organizatorul evenimentului cu amendă în valoare de 500 de lei. Totodată, au fost identificate și persoanele prezente la eveniment, acestea fiind sancționate contravențional, în conformitate cu același act normativ.
Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise și recomandăm tuturor cetățenilor să evite aglomerațiile, să respecte distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.
Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Info IJP Prahova

Foto ilustrativa

Verifică şi

Ciorani: Un tânăr de 20 de ani a fost rănit într-un accident rutier

În urmă cu puţin timp, la Ciorani pe DN1D, s-a produs un accident rutier  între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *