marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / S-au semnat primele 14 contracte de închiriere a locuinţelor ANL din cartierul Libertăţii

S-au semnat primele 14 contracte de închiriere a locuinţelor ANL din cartierul Libertăţii

Astăzi, 13 ianuarie 2021, au fost date în folosinţă primele 14 locuinţe din noile blocuri construite în Cartierul Libertăţii Ansamblul 9 Mai. La sediul municipalităţii ploieştene s-au semnat 14 contracte de închiriere pentru noile locuinţe din cartierul Libertăţii, iar  locatarii se vor putea muta, în perioada de timp următoare, în noile case. În curând se vor semna şi celelalte contracte de închiriere. 
“Reamintim că noile locuinţe, situate în strada Libertății nr. 3, sunt repartizate către persoanele îndreptăţite prevăzute la art.1 alin.3 din O.U.G. nr.74/2007 privind asigurarea fondului de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari, în funcție de ordinea de prioritate, stabilită potrivit hotărârilor emise de Consiliul Local Ploieşti, cu respectarea legii.
Menţionăm că, în cadrul investiţiei respective, au fost realizate 6 blocuri (S+P+3E+M), perioada de garanţie a lucrărilor fiind de 5 ani. Fiecare bloc include 20 de unităţi locative, după cum urmează: 9 cu o cameră, 9 cu câte două camere şi 2 cu câte trei camere” se arată în comunicatul de presă al Primăriei Ploieşti.

Verifică şi

Proba practică pentru permisul auto care se dadea azi se amana

Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *