miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Dezbatere publică privind propunerea de elaborare a planului de calitate a aerului în Ploieşti şi Brazi

Dezbatere publică privind propunerea de elaborare a planului de calitate a aerului în Ploieşti şi Brazi

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, informează cetățenii asupra dezbaterii publice privind propunerea de elaborare a Planului integrat de calitate a aerului pentru municipiul Ploiesti și comuna Brazi, acțiune care va avea loc la sediul Palatului Administrativ, Sala Europa, din Bulevardul Republicii nr. 2-4, în data de 20.01.2021, începând cu orele 17.00.

 

Propunerea de elaborare a planului poate fi consultată la sediul administrației publice locale/județene, precum și pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro.

 

Cetățenii pot transmite, în scris, comentarii/întrebări/opinii, privind propunerea amintită, la adresa de mail: protectiamediului@rasp.ro , până la data de 19.01.2021.

 

Persoanele interesate trebuie să anunțe intenția de participare la adresa de mail protectiamediului@rasp.ro , pentru a se asigura respectarea masurilor privind distanțarea fizică.

Verifică şi

Proba practică pentru permisul auto care se dadea azi se amana

Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *