miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / National / Vreme deosebit de caldă până pe 10 ianuarie, în toată ţara. Află ce temperaturi vor fi în Muntenia!

Vreme deosebit de caldă până pe 10 ianuarie, în toată ţara. Află ce temperaturi vor fi în Muntenia!

De astăzi şi până pe 10 ianuarie, potrivit estimărilor meteorologilor de la ANM, vremea în toată ţara va fi neobişnuit de caldă pentru această perioadă. În Muntenia, în majoritatea zilelor din intervalul celor două săptămâni, caracteristica principală va fi aceea de vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a iernii.

Astfel, media temperaturilor maxime va fi de 6…13 grade, iar a minimelor de 0…5 grade, cu valori chiar mai ridicate între 28 şi 31 decembrie când, mediat regional, se vor înregistra valori diurne de 12…16 grade şi nocturne de 2…6 grade. O scădere a valorilor temperaturii aerului este estimată pentru ultimele zile (8-10 ianuarie) când vor fi posibile valori mai apropiate de cele
climatologic specifice în prima decadă a lunii ianuarie.

Până în data de 3 ianuarie, regimul pluviometric va fi deficitar, averse de ploaie urmând a se semnala local pe parcursul zilei de 31 decembrie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi  mai ridicată în perioada 4-10 ianuarie, acestea putând fi, în zona deluroasă cu precădere, în general moderate cantitativ.

sursa info: http://www.meteoromania.ro/buletin-meteo/

Verifică şi

Primele 10.000 de doze de vaccin anti covid au sosit azi in Romania

Astăzi, la Institutul de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino” a sosit  prima tranșa de 10.000 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *