duminică , 7 martie 2021
Acasă / Afaceri / Oferte avantajoase şi pofticioase de la firmele de catering, pentru ploieştenii care nu vor să stea în bucătărie de sărbători

Oferte avantajoase şi pofticioase de la firmele de catering, pentru ploieştenii care nu vor să stea în bucătărie de sărbători

Dacă nu aveţi timp pentru a găti pentru sărbătorile de iarnă sau pur şi simplu vreţi să vă dedicaţi mai mult familiei prin diverse activităţi destinate mai mult sufletului decât stomacului, firmele de catering, cofetăriile şi patiseriile pot pregăti cine festive în locul vostru. 

Astfel, Chef Street se ocupă de masa de Crăciun de la ciorbe până la felul principal. Cinci porţii de ciorbă-de perişoare, afumătură sau burtă costă între 55 şi 70 de lei, iar 20 de bucăţi de sarmale în foi de varză costă 55 de lei. Firma de catering are în meniu şi platouri calde cu multe bunătăţi cu preţuri care încep la 160 de lei şi se termină la 220, pentru 4 persoane.

Restaurantul Orizont din Ploieşti hrăneşte ca de obicei emoţiile, livrând timp pentru tine. De aici poţi comanda salată de boeuf la 60 de lei kilogramul, piftie de porc la 50 de lei kilogramul sau de curcan la 60 de lei, sarmale, dar şi friptură şi desert.

Pe lângă pâinea făcută în fel şi chip, Brutăria Biopan oferă cozonaci, cornuleţe cu rahat şi gem, salam de biscuiţi, chec, dar şi lactate de calitate să se mai ia greaţa după atâta carne.
Şi Restaurantul Lazzarini din Ploieşti aşteaptă comenzi pentru Crăciun. Un pachet avantajos este cel care cuprinde  piftie porc 1 kg, salată boeuf 1kg, sarmale -20 buc, friptură porc și cartofi cu rozmarin 1.5 kg şi cozonac domnesc cu nucă 1.2 kg, totul la pretul de 270 lei.
Comanzi prin telefon, iar bunătăţile vor ajunge acasă la tine pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun. O să fie suficient doar să încălzeşti friptura şi sarmalele şi să le aduci pe masă, fără să mai stai pe lângă cuptor, aşa cum făceai de obicei.
Sărbători pofticioase!

Verifică şi

Video-Artistul florist Laura Drăghici îşi doreşte să organizeze la Ploieşti un Festival al Florilor

Laura Drăghici este la bază economist şi mulţi ani a fost director în bancă. Asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *