marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Drum surpat de ploi. Accesul în satul Pietriceaua se va face prin comuna Aluniş

Drum surpat de ploi. Accesul în satul Pietriceaua se va face prin comuna Aluniş

Din cauza precipitațiilor abundente din ultima perioadă, drumul DJ 214 s-a surpat în zona km 9+500, punctul  ,,Râpa lui Vlad”, punând în pericol circulația pe drumul public.

În conformitate cu prevederile Ordonanței nr. 43/1997, cu modificările și completările ulterioare, art. 44 și 45, s-a luat decizia închiderii temporare a drumului DJ 214, începând cu data de 11.12.2020, ora 15.00 (cu semnalizarea rutieră corespunzătoare).

Accesul în satul Pietriceaua se va face prin comuna Aluniș.

informare CJ Prahova

foto arhiva

Verifică şi

Proba practică pentru permisul auto care se dadea azi se amana

Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de …

3 Comentarii

 1. Buna seara .Informația mass media în ziua de azi este cunoastere ,dar o informație sigura și bine verificata este profesionalism .
  Drumul DJ 214 zona km 9+500, punctul ,,Râpa lui Vlad”,NU S-A SURPAT DIN CAUZA PLOILOR punând în pericol circulația pe drumul public.
  Drumul acela din păcate este asa de foarte mult timp ,doar ca autoritățile competente au tot inchis ochii ,pana când se pare ca este pentru ei tot mai simplu sa se ocolească pe Alunis. Rusine sa le fie celor ce au în competenta refacerea drumului județean 224.Este inadmisibil asa ceva……

  • Si din punctul dumneavoastra de vedere ar fi trebuit sa ma duc pana la Alunis sa verific ce a decis consiliul judetean oricum ca sa fiu profesionista?
   Este vorba despre un anunt care aduce la cunostinta celor care frecventeaza acest drum ca este impracticabil. Este fix informarea consilului judetean preluata ca atare, nu o ancheta referitoare la starea acestui drum. Sa speram ca noul Consiliul judetean Prahova se va ingriji mai mult de acest drum.

 2. Nu face nimeni nimic
  Interesul a fost făcut când lumea a votat
  Nu mai contează ce pățim noi sătenii
  Rușinos
  Trist dar adevarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *