marți , 19 ianuarie 2021
Acasă / Social / Campanie umanitară: Promovează-ţi afacerea şi totodată ajută două familii în nevoie din Breaza!

Campanie umanitară: Promovează-ţi afacerea şi totodată ajută două familii în nevoie din Breaza!

Două familii din Breaza nu se gândesc la liniştea sărbătorilor, la cadouri sau poate la vacanţe la munte, ca noi, ceilalţi. Cei doi 12 prahoveni, cu vârste cuprinse între 3 si 54 de ani au rămas fără casă în mijlocul iernii, după ce cele două case în care locuiau au fost mistuite de foc, în urmă cu nici o săptămână. Incendiul a pornit de la un coş de fum necurăţat corespunzător şi a cuprins rapid cele două locuinţe. 
Pentru a veni în sprijinul celor două familii, prietena noastră Loredana Chelba a făcut o pagină pe facebook şi toţi cei care doresc să dea o mână de ajutor sunt aşteptaţi să o facă  în contul deschis special pentru această cauză, pe numele Maria Munteanu: RO81RNCB0208130343660001
Puteţi dona şi MATERIALE DE CONSTRUCȚII, dar şi îmbrăcăminte şi alimente, pentru că oamenii nu mai au nimic şi locuiesc momentan la rude şi cunoştinţe.
Cei care pot duce materiale de construcţii, acestea se depozitează la adresa situată în strada Caraiman, nr.79, Breaza, Prahova.

Pentru a ajuta aceaste familii, www.prahovaeconomica.eu propune agenţilor economici interesaţi promovarea prin intermediul unor reportaje realizate de noi şi publicate în rubrica Afaceri, dacă vor face dovada că au donat minim 300 de lei în contul de mai sus. Aşteptăm solicitările pe adresa ralucaeparu@yahoo.com sau prahovaeconomica@gmail.com. 

Cei care au nevoie să se scadă cu donaţie din firmă o pot face pe bază de contract cu Asociaţia MRMO (persoana de contact Loredana Chelba)

Verifică şi

Ploieşteni cu care ne mândrim: Alexandru Dobleagă, multiplu medaliat la concursurile de matematică şi informatică

Campania “Ploieşteni cu care ne mândrim” a ajuns în CN I.L. Caragiale unde sunt mulţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *