marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Volosevici vrea să redeschidă Oborul din Ploieşti. Mâine va decide consiliu local!

Volosevici vrea să redeschidă Oborul din Ploieşti. Mâine va decide consiliu local!

După ce a închis Oborul deşi era o piaţă în aer liber, primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, informează ploieştenii că va iniţia un proiect de hotărâre care să permită desfăşurarea activităţilor comerciale în obor.  Mâine, acest proiect va fi supus votului consilierilor locali, în şedinţă, solicitându-se completarea ordinii de zi a şedinţei respective cu proiectul de hotărâre amintit. Având în vedere că suntem în campanie electorală, cel mai probabil, consilierii vor vota această propunere. 

În comunicatul de presă transmis de către primărie, edilul şef îşi explică decizia prin aceea că  “raportat la prevederile legale, care reglementează comerţul cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, respectiv la art. 7 din Hotărârea Consiliului Local nr. 348/2004, tipurile de pieţe ce pot fi organizate în zone publice sunt: pieţe agroalimentare, târguri, bâlciuri, pieţe mixte, pieţe volante, talciocuri.

Având în vedere aceste aspecte,  proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Andrei Liviu Volosevici va aduce o specificare exactă a activităţii derulate în acest punct de lucru şi  o încadrare corecta a acestui obiectiv –  „PIAŢA MIXTĂ OBOR”.

“Dacă votul va fi favorabil în Consiliul Local vom putea redeschide PIAŢA MIXTĂ OBOR, începând chiar din acest week-end.

Aşa cum am anunţat, voi face tot ce se poate să nu blocăm activitatea din piețele municipiului Ploiești, un domeniu care reprezintă un factor important în structura economică a oraşului nostru.

Depunem zilnic eforturi pentru ca Ploieştiul să funcţioneze, în această perioadă, în parametri normali. Tocmai de aceea revin cu rugămintea ca toţi ploieştenii să fie responsabili şi să respecte toate normele impuse de lege pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19” a declarat, pe această temă, primarul Andrei Liviu Volosevici.

 

Verifică şi

Proba practică pentru permisul auto care se dadea azi se amana

Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *