miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti are nevoie de voluntari pentru comunicarea cu rudele pacienţilor

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti are nevoie de voluntari pentru comunicarea cu rudele pacienţilor

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, dr. Bogdan Nica, face apel la toţi cei care doresc să dea o mână de ajutor personalului medical din această unitate, să vină voluntari pentru a vorbi la telefon cu aparţinătorii pacienţilor. Acesta a explicat astăzi, într-o conferinţă de presă, că în curând vor primi ajutor de la 25 de studenţi la medicină în anul 5 şi 6, dar aceştia vor ajuta la monitorizarea pacineţilor şi tot e nevoie de persoane care să ţină comunicarea cu aparţinătorii. 

“Problema cea mai mare pe care o întâmpinăm acum este comunicarea cu rudele pacienţilor. Telefoanele sună non-stop, iar personalul este obosit. Fac un apel la asociaţiile care doresc, să mă contacteze cu voluntari care să aibă curajul să se îmbrace în acele combinezoane pe care le punem noi la dispoziţie, să între în secţie, să discute cu personalul din secţie, să ia date despre pacienţi să şi sune familiile să le spună în ce stare sunt rudele lor. Am răspuns şi eu şi directorul medical şi cel financiar, dar nu facem faţă. Oamenii vor să ştie, uneori şi din oră în oră ce fac pacienţii, mai ales cei aflaţi la terapie intensivă. Este aproape imposibil să răspundem tuturor. De aceea avem nevoie de voluntari!”, a explicat dr. Bogdan Nica.

 

Verifică şi

Proba practică pentru permisul auto care se dadea azi se amana

Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *