sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Administratie / Primăria Ploieşti anunţă că este pregătită pentru primele zile de iarnă

Primăria Ploieşti anunţă că este pregătită pentru primele zile de iarnă

Meteorologii anunţă răcirea considerabilă a vremii, aşa că Primăria Municipiului Ploiești s-a pregătit să intervină pentru combaterea poleiului şi deszăpezirea arterelor de circulație din oraș. Astfel,  s-a stabilit un plan de acţiune şi s-au luat măsuri  în vederea asigurării acestor activităţi, prin aprovizionarea din timp cu stocurile de materiale antiderapante necesare.

În prezent, 16 utilaje profesionale sunt gata să intervină eficient pentru activitatea de deszăpezire. De asemenea, în stocurile de materiale antiderapante sunt incluse 100 tone amestec sare cu nisip, 150 tone sare, 300 tone nisip şi 20 tone inhibitor de coroziune.

La nivelul municipiului Ploieşti se vor asigura servicii de înlăturare a poleiului şi de îndepărtare mecanizată sau manuală a zăpezii.

Suntem pregătiţi pentru debutul sezonului rece. Am stabilit ca activitatea de deszăpezire să se desfăşoare în funcţie de importanţa străzilor, prioritare fiind arterele principale de circulaţie, podurile, rutele operatorului de transport public local, instituţiile publice sau zonele de intrare spre spitale. Vom acţiona, în timp util, pentru a asigura ploieștenilor un acces optim pe căile publice, prin activitățile preventive specifice pe care le voi dispune în vederea combaterii  formării poleiului şi depunerii unui strat gros de zăpadă pe străzile din oraş ” a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

Verifică şi

Prahova: 35 de paturi covid libere. Încă 122 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore

Din cele 366 de teste pentru depistarea noului coronavirus făcute ieri, 121 au fost pozitive, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *