vineri , 7 mai 2021
Acasă / Evenimente / Percheziţii în Prahova şi alte 4 judeţe: Au furat toată vara din magazine şi acum au fost prinşi!

Percheziţii în Prahova şi alte 4 judeţe: Au furat toată vara din magazine şi acum au fost prinşi!

Astăzi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza județelor Ilfov și  Ialomița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea a 17 infracțiuni de furt calificat. Șapte  mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada iunie – octombrie 2020, persoanele bănuite ar fi sustras articole vestimentare, covoare și utilaje de construcții din societăți comerciale aflate pe raza județelor Prahova, Ilfov, Dâmbovița, Călărași și Teleorman. Prejudiciul total este de aproximativ 100.000 de lei.

Polițiștii au ridicat, în urma perchezițiilor efectuate, bunuri ce par a face obiectul activității infracționale. Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, Călărași și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, precum și  polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

comunicat de presa IPJ Prahova

foto cu caracter ilustrativ

Verifică şi

Trei locuinţe din satul Livadea sunt în pericol de a fi distruse de o alunecare de teren

O alunecare de teren poate pune în pericol 3 locuințe din satul Livadea, comuna prahoveana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *