duminică , 13 iunie 2021
Acasă / Administratie / Ploieşti: Ziua Naţională a României, fără paradă, doar cu depuneri de coroane de flori

Ploieşti: Ziua Naţională a României, fără paradă, doar cu depuneri de coroane de flori

Primăria Ploieşti informează ploieştenii că manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în data de 1 decembrie 2020, se vor desfăşura cu anumite restricţii date de actualul context pandemic. 

Astfel, după o discuţie cu comandantul Garnizoanei Ploieşti, primarul a decis ca tradiţionala paradă de 1 Decembrie să nu se mai desfăşoare, anul acesta.  Astfel,  va avea loc doar ceremonialul militar, care va include şi depuneri de coroane. La acest eveniment vor putea lua parte maxim 100 de persoane.

Chiar şi în aceste condiţii, municipalitatea ploieşteană ia în calcul organizarea acestor manifestări în perimetrul din faţa statuii Libertăţii, amplasată în rondul din faţa sediului Primăriei Municipiului Ploieşti, în Piaţa Eroilor.

“Facem apel la ploieşteni să înţeleagă că dorim să aniversăm împreună Ziua Naţională a României, dar în condiţii de siguranţă. Administraţia locală este direct interesată de opinia cetăţenilor pe această temă. Astfel, persoanele care au alte propuneri legate de locul desfăşurării acestui important eveniment le pot transmite în atenţia noastră prin intermediul adresei de email a Primăriei Municipiului Ploieşti comunicare@ploiesti.ro sau prin pagina de Facebook a instituţiei noastre https://www.facebook.com/ploiestiprimarie “, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Ploieşti.

foto arhiva

Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Maratonul vaccinării pe “Ilie Oană”, etapa II. Sunt aşteptaţi şi ploieşteni care vor prima doză acum!

Primăria Municipiului Ploiești îi așteaptă pe cetățeni la maratonul de vaccinare rapel anti-Covid-19, acțiune care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *