marți , 19 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Măşti de protecţie distribuite celor care nu au, în autobuzele din Ploieşti

Măşti de protecţie distribuite celor care nu au, în autobuzele din Ploieşti

Rata mare de incidenţă a cazurilor de COVID-19 existentă la Ploieşti (6,15 la 1.000 de locuitori) a determinat municipalitatea să ia măsuri noi. 

Primarul Andrei Volosevici a solicitat reprezentanților S.C. Transport Călători Express S.A. Ploieşti, să distribuie măşti de protecţie, în mijloacele de transport în comun, cetățenilor care nu dispun de acestea. În plus, controlorii vor verifica nu numai biletele, ci şi respectarea măsurii de distanțare fizică a călătorilor, în autobuze, troleibuze sau tramvaie.

De asemenea, Poliţia Locală Ploieşti va intensifica acțiunile de control în piețe, în ceea ce privește respectarea măsurilor de siguranță la nivelul activităţilor comerciale de profil.

Municipalitatea ploieşteană monitorizează respectarea măsurilor ce pot fi luate în vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu coronavirus, în rândul comunităţii locale. Ne interesează siguranţa cetăţenilor, dar şi gradul de limitare a răspândirii îmbolnăvirii cu COVID-19, prin deciziile pe care le luăm.

Solicit ploieştenilor, pe această cale, să dea dovadă de o conduită socială responsabilă, în contextul pandemic actual. Este important să purtăm mască în public, să ne dezinfectăm des mâinile şi să asigurăm distanţarea fizică necesară faţă de semenii noştri. Pe cât posibil, ar fi indicat să folosim rute sau modalități alternative de transport pentru a evita zonele aglomerate. Să fim solidari şi să înţelegem că este necesar să aplicăm cu stricteţe regulile de igienă recomandate de specialişti!”, a precizat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

informare Primăria Ploieşti

foto arhiva

Verifică şi

Şcolile se redeschid pe 8 februarie, doar dacă numărul îmbolnăvirilor de covid 19 nu va creşte iar

După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat că şcoala va reîncepe cu elevii în unităţile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *