sâmbătă , 5 decembrie 2020
Acasă / Locuri de munca / Penitenciarul de Femei Târgşor angajează un medic specialist în medicină generală

Penitenciarul de Femei Târgşor angajează un medic specialist în medicină generală

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant de execuţie de ofiţer – MEDIC SPECIALIST confirmat în specialitatea Medicină generală/ Medicină de familie, în cadrul sectorului medical.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunţului în Viaţa Medicală nr. 43 din 30.10.2020, adică până la data de 16.11.2020, inclusiv, ora 16.00.

Tematicile şi bibliografiile de concurs sunt cele stabilite pentru examenul de medic specialist în specialităţile respective, publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii (www.ms.ro – Carieră – Specialişti – Concursuri – Examene şi concursuri naţionale)
Anunţul de concurs şi alte informaţii suplimentare se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

Verifică şi

21 de posturi libere scoase la concurs în penitenciarele din Prahova

În toată ţara, Administraţia Naţională a Penitenciarelor face angajări. În Prahova, pentru Penitemnciarul Ploieşti şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *