luni , 18 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Acţiuni de control în trafic pe drumurile din Prahova. Este vizat transportul de persoane!

Acţiuni de control în trafic pe drumurile din Prahova. Este vizat transportul de persoane!

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane, anunţă IJP Prahova prin intermediul unui comunicat de presă.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate sau speciale, adică măsurile de combatere a răspândirii COVID 19.

Poliţiştii au verificat peste 40 de autovehicule destinate transportului public de persoane şi în urma abaterilor constatate, au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru abateri la regimul rutier, în valoare totală de peste 10.000 de lei. Totodată, poliţiştii au efectuat 38 de testări cu aparatul etilotest.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare, ne previn poliţiştii, care dau următoarele sfaturi:

“Recomandăm tuturor participanţilor la traficul rutier să adopte o conduită preventivă în trafic, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren. Totodată, le recomandăm să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție atât în mijloacele de transport în comun cât şi în celelalte locuri unde este obligatoriu, să nu se expună la riscuri!”

Verifică şi

Şcolile se redeschid pe 8 februarie, doar dacă numărul îmbolnăvirilor de covid 19 nu va creşte iar

După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat că şcoala va reîncepe cu elevii în unităţile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *