sâmbătă , 5 decembrie 2020
Acasă / Administratie / CJSU Prahova e depăşit de numărul mare de îmbolnăviri de covid din şcoli. Listele cu scenariile, actualizate târziu

CJSU Prahova e depăşit de numărul mare de îmbolnăviri de covid din şcoli. Listele cu scenariile, actualizate târziu

Autorităţile din Prahova sunt depăşite de cazurile de îmbolnăviri cu SARS COV2 în unităţile şcolare. Listele cu schimbările de scenarii sunt actualizate la multe zile după ce apar efectiv cazurile în şcoli sau grădiniţe. 

De mâine, 22.10, elevii de la Colegiul Naţional AL. I. Cuza din Ploieşti vor intra în scenariul 3, deşi până azi au fost în scenariul hibrid.  Trei elevi în trei clase diferite au fost confirmaţi cu noul coronavirus, aşa că măsura se impune a se lua de mâine, deşi în cadrul şedinţei de astăzi a Comitetului Judeţean de Urgenţă Prahova unitatea şcolară nu apare deloc. Profesorii din Cuza vor veni totuşi la şcoală şi vor preda on-line pentru toţi elevii de acasă.

Pe aceeaşi tema:https://prahovaeconomica.eu/2020/10/21/alte-schimbari-de-scenariu-in-scolile-din-prahova/

Toate unităţile şcolare din Ploieşti  au primit o adresă de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova prin care  profesorii  şi părinţii trebuie să se consulte pentru a şti ce scenariu vor urma atunci când în Ploieşti se va depăşi cota de 3 cazuri la 1000 de locuitori.

Ieri, Prefectura Prahova anunţa că la nivelul municipiului Ploiești, rata de incidență cumulată a cazurilor de coronavirus, aferentă ultimelor 14 zile, a ajuns la 2,49/1000 de locuitori, deci e chestiune de câteva zile până se va ajunge la 3.

fotografie arhiva

 

Verifică şi

Veste bună pentru locuitorii din Brazi. Eco Burn SRL, ameninţată cu rezilierea contractului cu parcul industrial

După ce ani de zile, locuitorii din Brazi au suportat mirosurile greu de închipuit care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *