marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Social / Expoziţie auto Retro şi Electro la Ploieşti Shopping City

Expoziţie auto Retro şi Electro la Ploieşti Shopping City

Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 10.00, colecționarii și pasionații de automobile sunt așteptați la Ploiești Shopping City, la expoziția Retro & Electro Parade, în care vor putea fi admirate peste 40 de autoturisme de epocă fabricate între anii 1928-1989, alături de o gamă variată de autovehicule ale viitorului, din cele mai noi game eco-friendly. Toți participanții la eveniment vor primi premii instant – vouchere cadou în incinta Ploiești Shopping City și premii asigurate de dealerii auto parteneri.

Cunoscătorii vor putea recunoaște vedetele acestei ediții, printre care VW T2 Bus, fabricat în 1977, Ford A (1928) și Tv 12 Furgon (1974). Expoziția de mașini de epocă este realizată cu sprijinul Retromobil Club România – Filiala Prahova, asociație fondată in 1998, ce își desfașoară activitatea sub Înaltul Patronaj al MS Regelui Mihai, organizând anual în țară și străinătate numeroase evenimente.

Totodată, amatorii de inovație vor putea interacționa cu o selecție generoasă de mașini hybrid (fără încărcare la priză) și electrice (încărcare la stații), cu zero emisii de carbon și consum mic de curent. Peugeot va întoarce privirile cu două modele elegante de mașini electrice – Peugeot e-208, aflată pe locul 5 în topul celor mai vândute mașini electrice din Europa în iulie 2020, și Peugeot e-2008. Honda va prezenta trei modele: CR-V hybrid, Honda e și Jazz. Definiția luxului este dusă la un nou rang de Mercedes-Benz care va expune modelele EQC, CLA 250 e si Clasa E 300 de; iar smart va fi prezent cu modelul EQ fortwo.  Nu vor lipsi modelele Hyundai Ioniq PLUG IN, Opel Corsa electric, Opel GrandLand Hybrid PLUG IN și BMW I3.

 

 

Verifică şi

Ploieșteni cu care ne mândrim: Vlad Hirlav Maistorovici, violonist, compozitor și dirijor de renume mondial

PLOIEȘTENI CU CARE NE MÂNDRIM Campania Ploieșteni cu care ne mândrim continua cu VLAD HÎRLAV …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *