marți , 27 octombrie 2020
Acasă / Social / Lukoil lansează cel de-al doilea concurs de proiecte socio-culturale în România

Lukoil lansează cel de-al doilea concurs de proiecte socio-culturale în România

Compania Lukoil  lansează cea de-a doua editie a Concursului de proiecte socio-culturale oferite de Compania LUKOIL în România. Competiția este concepută pentru a stimula și sprijini inițiativele comunității locale, dar si nationale.

Şi de data aceasta partenerul rafinăriei în ceea ce priveşte derularea concursului este Camera de Comerţ şi Industrie Prahova pe al cărei site, cei care doresc să intre în competiţie pot găsi condiţiile. https://cciph.ro/2019/08/concurs-de-proiecte-sociale-si-culturale-ale-pao-lukoil-in-romania/

Anul trecut, Lukoil a oferit 50.000 de dolari pentru proiecte ce puteau fi depuse de organizaţiile non guvernamentale non-profit, dar şi insituţiile publice ca școli, licee, universități, muzee, teatre.

În 2019, Rafinăria Petrotel Lukoil Ploiești a dat câte 6.000 de dolari pentru următoarele proiecte: ”Centrul cultural privind impactul antropic asupra naturii și educație ecologică” inițiat de Muzeul județean de Științele Naturii Prahova, proiectul ”Purtători de tradiții” inițiat de studenții Vlad Ivan și Andreea Vulpe care prin intermediul școlii lor de dans popular perpetuează tradițiile, proiectul Cercul de Robotică ERCAST de la Colegiul Tehnic ”Elie Radu” prin care cei 300 de  elevii înscriși vor învăța să proiecteze și să realizeze roboți și proiectul ”Mereu în mișcare-Carburant pentru viață”al Asociației sportive ”Întoarce-te la sport” care va achiziționa accesorii sportive deosebite pentru a-i atrage mai ușor pe copii spre sport.

Concursul de proiecte socio-culturale organizat de compania rusă Lukoil a avut prima ediție în 2005 în regiunea Pem din Federația Rusă.

Cei care vor să participe la acest concurs pot începe să pregătească documentaţia şi să o depună până pe 20 octombrie 2020. 

Verifică şi

Expoziţie cu vânzare. Sfârşit de săptămână cu meşteşuguri la Ploieşti

Centrul Județean de Cultură Prahova și Consiliul Județean Prahova invită iubitorii de frumos şi tradiţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *