duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Administratie / Focar de covid la dispeceratul Ambulanţei Prahova. În Colegiul Militar de la Breaza numărul infectaţilor a ajuns la 11

Focar de covid la dispeceratul Ambulanţei Prahova. În Colegiul Militar de la Breaza numărul infectaţilor a ajuns la 11

Direcția de Sănătate Publică Prahova a identificat un nou focar la dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova, unde 7 persoane, dintr-un efectiv de 20, au fost confirmate cu noul coronavirus. Activitatea a fost reorganizată cu angajați din rândul personalului operativ, dar și cu sprijin de resurse umane din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

În ceea ce priveşte situația de la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir“ Breaza, numărul elevilor confirmați cu noul coronavirus a ajuns la 11: 4 – clasa a IX-a, 2 – clasa a X-a, 4 – clasa a XI-a, 1 – clasa a XII-a). Ultimii patru liceeni confirmați cu SARS-CoV-2 vor fi evaluați de un medic pediatru de la Spitalul Municipal Câmpina, iar în funcție de starea de sănătate vor fi izolați în spital sau în internatul Colegiului Militar, separat de ceilalți colegi.

Vă reamintim că, în urma depistării cazurilor de infectare, consiliul de conducere a instituției a propus trecerea de la scenariul 1 (față-n față) la scenariul 3 (exclusiv online), decizie avizată de Inspectorarul Școlar Județean Prahova și Direcția de Sănătate Publică Prahova și aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova.

Elevii confirmați ca infectați cu SARS-CoV-2, precum și cei aflați în carantină, au acces la cursuri în format online.

În instituție se efectuează, zilnic, curățenia și aerisirea claselor/sălilor; dezinfecția curentă și terminală a spațiilor din colegiu, respectiv clase, săli, holuri, toalete.

sursa informaţiilor: Prefectura Prahova

 

 

 

Verifică şi

Ansambluri modulare pentru strângerea gunoiului selectiv pentru ploieşteni

Consiliul Județean Prahova a achiziționat 100 de ansambluri modulare în valoare de 1 milion de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *