duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Administratie / De astăzi, elevii navetişti din Prahova vor beneficia de abonamente gratuite

De astăzi, elevii navetişti din Prahova vor beneficia de abonamente gratuite

Consiliul Județean Prahova a identificat soluțiile pentru ca transportul să fie gratuit pentru elevii care fac naveta, în județul Prahova şi începând de astăzi, elevii beneficiază de această facilitate, a anunţat pe pagina de socializare preşedintele acestei instituţii, Bogdan Toader. 

Astfel, elevii din Prahova vor avea gratuitate pe toate traseele care fac legătura între localitatea lor de domiciliu și cea în care se află unitatea de învățământ, pe durata cursurilor,  finanțareafiind asigurată  Consiliul Județean Prahova și  Inspectoratului Școlar județean, în proporţii egale.

“Începând de astăzi, operatorii de transport vor elibera elevilor abonamente, pe baza adeverințelor pe care aceștia le primesc de la unitățile de învățământ. Decizia, adoptată în cadrul întâlnirii de astăzi, este rezultatul unei serii de discuții și analize, inițiate de Consiliul Județean Prahova cu reprezentanții operatorilor de transport intrajudețean și Inspectoratul Școlar Prahova. A fost stabilit astfel modul în care se va face decontarea serviciilor prestate de operatori pentru a asigura gratuitatea transportului elevilor, precum și un set de propuneri de îmbunătățire a normelor metodologice propuse de Guvern, pe care le vom transmite ministerelor suport” a anunţat Toader.

Împreună cu reprezentanţi ai Asociației Patronale a Transportatorilor Rutieri “Muntenia Trans”, preşedintele CJ a promis că va face demersuri către Ministerul Transporturilor și Ministerul Educației pentru îmbunătățirea metodologiei de decontare, dar și pentru asigurarea fondurilor necesare promise autorităţilor judeţene.

Verifică şi

Ansambluri modulare pentru strângerea gunoiului selectiv pentru ploieşteni

Consiliul Județean Prahova a achiziționat 100 de ansambluri modulare în valoare de 1 milion de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *