duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Afaceri / Video-Interviu cu Loredana Chelba despre succesul Lace Magazine şi lansarea celui de-al doilea număr al revistei ploieştenilor

Video-Interviu cu Loredana Chelba despre succesul Lace Magazine şi lansarea celui de-al doilea număr al revistei ploieştenilor

După ce primul număr al revistei Lace Magazine, dedicată comunităţii ploieştene, s-a dovedit a fi un succes, bloggerul şi omul de publicitate Loredana Chelba se pregăteşte să scoată cel de-al doilea număr. A adunat deja materialele şi luna aceasta ne va impresiona iar cu informaţii interesante despre tot ce are Ploieştiul de oferit: oameni inventivi, poveşti de afaceri, pictorial de modă, sfaturi despre nutriţie, mişcare, frumuseţe, călătorie, educaţia copiilor şi multe altele.

“Îmi doream foarte tare o lansare la Muzeul de Artă cu flori, prăjituri, şampanie, ţinute frumoase, dar din păcate s-a întâmplat să vină perioada asta, dar poate că a fost foarte bine că am lansat-o într-un mod inedit. Am gândit un concept adaptat situaţiei, Bucurie în pandemie pe 21 mai-am păstrat vinul , prăjiturile, culorile şi mai ales bucuria şi am mers din uşă în uşă la mulţi ploieşteni. Şi toţi s-au bucurat pentru că în mai mai toată lumea avea corăbiile prăbuşite. Eu am ştiut din start că o să-mi urmez planul pentru că era multă muncă în spate. Am scos în total 300 de bucăţi, câte 100, câte 100 până la 300 pentru că a fost cerere. Am şi vândut două bucăţi şi îmi pare rău dar o sa mă revanşez cu o cafea şi următorul număr. Era cererea foarte mare pe facebook”, povesteşte Loredana.

Loredana a primit propunerea de a distribui revista alături de comenzile unor designeri. Noul număr are 100 de pagini iar secţiunile vor fi mult mai acoperite.

“Secţiunile de sănătate, de educaţie, de modă vor avea mai multe informaţii. De exemplu pe partea de modă, am avut un parteneriat cu 5-6 studenţi de la designer vestimentar şi vor fi nişte poze absolut fabuloase. Dar ideea va rămâne aceeaşi: revista va promova oameni din Ploieşti şi din Prahova pentru că pentru comunitate este făcută. nu este o revistă pentru femei, ci pentru toată lumea, sunt mulţi autori bărbaţi. Este o revistă pentru toată familia!”

Revista s-a susţinut singură din sponsorizări şi Loredana a găsit totodată prin revistă o modalitate de a-şi întări relaţiile de afaceri şi de a se prezenta pe ea şi agenţia ei de publicitate Adboutique.

“Dar afacerea e pe plan secund, eu de fapt mi-am dorit să fac ceva ce nu era. O revistă pentru ploieşteni”, spune Loredana cu entuziasm.

 

 

Lansarea celui de-al doilea număr va fi organizată nu pe 21, aşa cum a spus Loredana în interviu, ci pe 29 septembrie într-un cadru surpriză. Lori nu a doarit să ne spună cine a avut onoarea să fie “coperta” celui de-al doilea număr şi din ce ne-a arătat putem să spune doar că este vorba despre un bărbat.

 

Verifică şi

Video şi foto: Povestea pozelor “de poveste” pe care le face Iulia Suditu, o profesoară din Ploieşti

Iulia Suditu este profesoară de limba engeleză la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Ploieşti. Şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *