duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Administratie / El este pompierul anului! Afla-i povestea!

El este pompierul anului! Afla-i povestea!

Pompierul de Onoare al anului 2020 este de la ISU Prahova

Prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, colegul nostru, plutonier major Stroilescu George din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia a primit Emblema de Onoare a MAI intitulata “Pompierul de Onoare al anului 2020”.

Când salvezi viața unui om nu ai timp să te gândești că faci un act de eroism, de cele mai multe ori secundele fac diferența între viața și moarte. În data de 15 martie, colegul nostru a participat la o intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință cu etaj și mansardă, din stațiunea montană Bușteni. Incendiul se manifesta violent la etaj, în interior fiind surprins un bărbat în vârstă de 79 de ani, cu probleme medicale.

Salvatorul a spart ușa și a pătruns în încăperea inundată cu fum, iar în urma acțiunii de căutare-salvare a găsit victima ascunsă sub o masă. Totodată, în apropierea victimei se aflau două butelii deschise care prezentau un pericol major. Ulterior, victima a fost scoasă din încăpere, predată echipajului SMURD cu arsuri de gradul I și II pe față și brațe și transportată la spital.

Bărbatul s-a refăcut și astăzi trăiește grație curajului și măiestriei dovedite de salvatorul lui, care cu abnegație și profesionalism a redat șansa la viața unui om care avea mare nevoie de sprijin.

Suntem mândri pentru ca faci parte din echipa noastra!

Verifică şi

Ansambluri modulare pentru strângerea gunoiului selectiv pentru ploieşteni

Consiliul Județean Prahova a achiziționat 100 de ansambluri modulare în valoare de 1 milion de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *