marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Social / Donare de sânge record la Centrul de Transfuzii din Ploiesti

Donare de sânge record la Centrul de Transfuzii din Ploiesti

In doar doua zile, cât a durat evenimentul campaniei Untold la Ploiesti, Centrul de Transfuzie Sanguina a reușit să adune 121 de unități de sânge. Si chiar daca asta a însemnat multa munca pentru cadrele medicale, directorul centrului a postat un mesaj de mulțumire tuturor celor care au înțeles că este nevoie de sânge.

“Am incheiat Campania Untold la Ploiesti! Au fost doua zile fructuoase in care prietenii Centrului s-au alaturat dorintei noastre de a avea sange pentru pacientii spitalelor prahovene. Au fost zile record in activitatea noastra, fapt pentru care multumesc tuturor celor care au donat, chiar daca si-au sacrificat ore de weekend ca sa vina la noi. Asadar multumesc Directiei de paza a Consiliului Judetean pentru sustinere si participare, multumesc asistentelor medicale de la Unitatea de transfuzie a Spitalului Judetean, de la Centrul Medical Mediurg, multumesc Politiei prahovene, multumesc Pompierilor de la Detasamentul 2, si multor altor donatori care au ajutat ca in prima zi de campanie sa prelevam 121 unitati de sange! Bravo prahoveni!!!”

In continuare, prahovenii sunt rugați să vina sa doneze sânge, iar cei care s-au vindecat de coronavirus 19 sa vina sa doneze plasma pentru a ajuta in tratarea cazurilor grave.

Verifică şi

Ploieșteni cu care ne mândrim: Vlad Hirlav Maistorovici, violonist, compozitor și dirijor de renume mondial

PLOIEȘTENI CU CARE NE MÂNDRIM Campania Ploieșteni cu care ne mândrim continua cu VLAD HÎRLAV …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *