duminică , 27 septembrie 2020
Acasă / Evenimente / O femeie şi cele două fiice ale sale au fost recuperate de la Piatra Arsă de jandarmi

O femeie şi cele două fiice ale sale au fost recuperate de la Piatra Arsă de jandarmi

Jandarmii montani au intervenit aseară pentru a aduce în siguranţă de pe munte o femeie şi cele două fiice ale sale minore. Astfel,  in jurul orelor 20.30, un echipaj de jandarmi montani, a fost sesizat de catre poliţiştii din Busteni, că un  grup de turisti aflati in coborare de la Piatra Arsa spre Busteni s-a intalnit pe traseu cu o femeie insotita de două fetiţe, care urcau pe munte, conditiile meteo fiind nefavorabile si au apreciat ca acestea nu vor ajunge la capatul traseului.

In urma sesizarii, trei jandarmi montani din Detasamentul Sinaia, s-au deplasat de urgenta spre Piatra Arsa, efectuand cautari la Cabana Piatra Arsa, Cabana Caraiman si pe traseele dintre acestea.Totodata, lucratorii jandarmi, au efectuat verificari la stanele din zona. La una dintre aceste locaţii, o stână situată între Piatra Arsa si Crucea Caraiman, le-au găsit jandarmii pe cele trei, care se adăpostiseră aici de ploaie.

Mama şi fiicele au fost conduse cu autospeciala Jandarmeriei, pana in localitatea Busteni, neavand nevoie de ingrijiri medicale. Actiunea s-a finalizat in jurul orelor 23.00.

informaţii si imagine IJJ Prahova

Verifică şi

Cum s-a petrecut accidentul de la Moara Nouă. Două persoane au ajuns la spital

Accident în această dimineaţă în localitatea Berceni, sat Moara Nouă. Din verificări a rezultat faptul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *