duminică , 27 septembrie 2020
Acasă / Evenimente / Un motociclist a intrat în cinci mașini pe DN1 în Prahova

Un motociclist a intrat în cinci mașini pe DN1 în Prahova

Accident rutier DN1 km 77+300 pe sensul de mers Brașov către Ploiesti, in care au fost implicate 5 autoturisme și o motocicleta, pe raza localității Blejoi.

Din primele cercetări, un motociclist în vârstă de 42 de ani, care circula pe DN1, pe banda nr.2 a sensului de mers Brașov către Ploiești, ajuns la km 77+300, posibil pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță corespunzătoare în mers cât și pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, întră în coliziune cu 5 autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, respectiv: un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani care circula pe banda nr. 1, cu auto condus de o femeie în vârstă de 35 de ani care circula pe banda nr. 2, cu un auto condus de o femeie de 27 de ani care circula pe banda nr. 1, respectiv cu un alt autoturism condus de un bărbat de 25 de ani care circula tot pe banda nr. 1 și se oprește în turismul oprit în coloană pe banda nr. 1 condus de un bărbat de 53 de ani.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul celor 5 conducători auto. În urma accidentului, motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Foto ilustrativa

Verifică şi

Cum s-a petrecut accidentul de la Moara Nouă. Două persoane au ajuns la spital

Accident în această dimineaţă în localitatea Berceni, sat Moara Nouă. Din verificări a rezultat faptul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *