duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Administratie / Focar COVID la Trezoreria Ploieşti. Unitatea va fi dezinfectată!

Focar COVID la Trezoreria Ploieşti. Unitatea va fi dezinfectată!

Cinci angajaţi ai Tezoreriei Ploieşti au fost depistaţi pozitiv la testul COVID-19. Potrivit DSP Prahova, în urma celor constatate s-a dispus identificarea și testarea contacților direcți, precum și carantinarea acestora, iar unitatea respectivă va fi dezinfectată. 

Conform datelor furnizate de Prefectura Prahova, “până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2.195 de persoane. Dintre acestea, 246 au fost declarate vindecate și externate, iar 93 au decedat”.

Conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a trei persoane de sex masculin, cu vârste de 63, 69 și 74 de ani, și a două persoane de sex feminin, cu vârstele de 58 și 82 de ani. Toate cele cinci prezentau comorbidități.

Numărul total de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 14.688.

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 26 de pacienți, dintre care 14 sunt ventilați.

De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, la nivelul județului Prahova, Direcția de Sănătate Publică a emis 120 de decizii de izolare și 1100 de decizii de carantină.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Au fost efectuate verificări la 1015 persoane dintre cele care au decizii de carantină sau de izolare la domiciliu, emise de către DSP Prahova.

foto ilustrativa CJ Prahova

Verifică şi

Ansambluri modulare pentru strângerea gunoiului selectiv pentru ploieşteni

Consiliul Județean Prahova a achiziționat 100 de ansambluri modulare în valoare de 1 milion de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *