duminică , 27 septembrie 2020
Acasă / Administratie / Doar 2 infectaţi în loc de 15. Mâine, Curtea de Apel Bucureşti va decide ridicarea carantinării Gornetului

Doar 2 infectaţi în loc de 15. Mâine, Curtea de Apel Bucureşti va decide ridicarea carantinării Gornetului

Până mâine, 4.08.2020, Curtea de Apel București va decide dacă ridică ordinul de carantinare zonală care priveşte localitatea prahoveană Gornet. Vă reamintim că acest ordin a intrat în vigoare pe 22 iulie şi că a fost atacat de către primărie. Astăzi, Curtea de Apel Bucureşti a dezbătut acțiunea prin care primarul din Gornet cere anularea ordinului DSU de instituire a carantinei în zonă pe fondul răspândirii coronavirusului precum și daune materiale și morale pentru persoanele blocate prin carantinarea generală a locului, titrează stiripesurse.ro. 

Curtea a anunțat recent că amână luarea unei decizii în acest caz pentru marți pentru că judecătorii au nevoie să studieze mai bine dosarul, asta cu atât mai mult cu cât avocatul gornenilor a declarat că dorește să renunțe la capătul de cerere al acțiunii ce privea suma de daune morale și material, respectiv de 500.000 de euro, în sarcina DSU, pe care îl înlocuiește cu alt capăt de cerere prin care solicită  4 milioane de euro drept daune materiale și morale pentru locuitorii din Gornet.

Mai multe detalii aici:https://prahovaeconomica.eu/2020/07/22/arafat-a-decis-carantinarea-zonala-a-gornetului/

Avocatul a mai explicat în fața judecătorilor că pe baza documentelor pe care le-a depus la instanță doar 2 persoane s-ar regăsi în realitate în situația care prevede necesitatea carantinării zonei și nicidecum 15 așa cum prevăd normele actuale aflate în vigoare.

Citeste în continuare:https://www.stiripesurse.ro/cab-anunta-marti-daca-ridica-ordinul-de-carantina-privind-comuna-gornet—judecatorii-au-nevoie-de-timp-pentru-deliberari_1491932.html

Verifică şi

Alegeri electorale locale. Cum vom vota duminică, 27 septembrie!

Votarea se desfășoară după următorul program: duminică 7-21 Veţi prezenta actul de identitate operatorului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *