joi , 13 august 2020
Acasă / Administratie / Ce spune Unilever despre focarul de COVID-19 confirmat în fabrica din Ploieşti!

Ce spune Unilever despre focarul de COVID-19 confirmat în fabrica din Ploieşti!

39 de angajaţi ai fabricii Unilever din Ploieşti au fost confirmaţi pozitiv la testul covid-19. Ieri, DSP Prahova prin Prefectura Prahova anunţa, fără să spună despre ce fabrică e vorba, că în societatea respectivă a fost redusă, temporar, capacitatea de producție ca urmare a scoaterii din activitate atât a personalului depistat pozitiv, cât și a contacților direcți. Totodată, a fost realizată și dezinfecția generală a unității respective.

În replică şi în exclusivitate pentru prahovabusiness.ro, conducerea fabricii a transmis următorul punct de vedere:

„Nu am închis nici o linie de producție, însă confirmăm că avem angajați ai fabricii Unilever din Ploiești care au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Colegii noștri din producție lucrează în ture separate și nu au contact direct cu ceilalți colegi din alte ture. Astfel, când am fost informați că unul dintre angajați prezintă simptome specifice infecției cu coronavirus, am decis izolarea la domiciliu a întregii ture a angajatului care prezenta simptome. Nici unul dintre colegii din tura respectivă nu a venit la locul de muncă din acel moment. De asemenea, am luat decizia de a testa toți angajații și colaboratorii din unitatea din Ploiești, proces care este în plină desfășurare.

În acest context, am sporit măsurile de prevenție pe care le-am implementat cu strictețe încă de la începutul pandemiei și am luat măsuri extra, pentru a putea asigura continuarea activității și pentru a oferi condiții sigure colegilor din celelalte ture, pentru că siguranța angajaților e principala noastră prioritate”.

Verifică şi

Seceta in satul Udresti din Apostolache. Oamenii, ajutați de pompieri

Pompierii prahoveni asigura transport de apa pentru satul Udresti din comuna Apostolache având in vedere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *