duminică , 13 iunie 2021
Acasă / Administratie / 10 angajați ai unei primării din Prahova, confirmați cu Covid

10 angajați ai unei primării din Prahova, confirmați cu Covid

De laînceputul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 813 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 40 au decedat, iar 161 au fost declarate vindecate și externate, informează Prefectura Prahova.

Printre ultimele persoane confirmate, conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, se numără și zece angajați ai unei primării din județul Prahova. A fost demarată ancheta epidemiologică și testat întreg personalul (45 de persoane). Ca urmare a acestei situații, reprezentanții primăriei respective, împreună cu reprezentanții DSP Prahova, vor stabili măsurile privind derularea activității în perioada următoare. Este vorba despre Primăria Brazi. Primarul comunei a ieșit negativ la testare.

În spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 12 pacienți, dintre care 8 sunt ventilați.
Potrivit informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova cele 2 persoane decedate, în data 12 iulie, erau de sex masculin. Una dintre persoanele decedate avea 67 de ani, fusese internată pe 26 iunie și ulterior transferată la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” București, unde a decedat. A doua persoană decedată avea 73 de ani și fusese internată în data de 3 iulie. Cele două persoane aveau comorbidități: diabet zaharat tip II, boală cardiacă ischemică, HTA, tulburări de ritm cardiac, obezitate.

Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Maratonul vaccinării pe “Ilie Oană”, etapa II. Sunt aşteptaţi şi ploieşteni care vor prima doză acum!

Primăria Municipiului Ploiești îi așteaptă pe cetățeni la maratonul de vaccinare rapel anti-Covid-19, acțiune care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *