vineri , 7 mai 2021
Acasă / Turism / Ultima săptămână cu publicul la Grădina cu Lavandă de la Ţipăreşti. Hai la poze şi concert de jazz!

Ultima săptămână cu publicul la Grădina cu Lavandă de la Ţipăreşti. Hai la poze şi concert de jazz!

Grădina cu lavandă de la Ţipăreşti a fost vizitată intens şi anul acesta de către prahoveni, care au făcut fotografii în marea de mov şi s-au bucurat de frumuseţea floricelelor cu proprietăţi terapeutice. Ultima zi în care va mai putea fi vizitată grădina este duminică, 5 iulie, pentru că a doua zi, pe 6 iulie, va începe recoltarea. Ultimul eveniment este cel de sâmbătă, 4 iulie, când va avea loc un concert de jazz cu interpreta Maria Răducanu, dar şi o degustare de vin. 

“Perioada de vizite pentru public se incheie pe data de 5 iulie. Pe data de 6 iulie incepem recoltarea iar persoanele care vor veni dupa data de 5 pentru vizite nu vor fi lasate sa intre, dat fiind faptul ca lucram cu utilaje mari. Totodata, sambata, in data de 4 iulie, are loc concertul de jazz cu Maria Raducanu si se va proceda in felul urmator: Programul de vizite in ziua de sambata, 4 iulie, este pana la ora 18, iar cei care sosesc dupa ora 18, care isi doresc doar sa viziteze gradina, nu sa participe la evenimentul de jazz, nu vor fi lasati sa intre. Cei care sosesc chiar si cu 5 minute inainte de ora 18, vor fi lasati sa intre doar pana in ora 18, putand sa ramana dupa doar la achizitionarea biletului pentru concert. Ne dorim ca totul sa mearga cat mai frumos posibil, fara prea multe inconveniente. Pentru concert se va percepe o taxa de 40RON/adult si pentru copiii cu varste peste 10 ani. La fel ca in cazul concertului de folk, va recomandam, daca aveti posibilitatea, sa veniti cu paturici sau saltelute de picnic, in eventualitatea in care locurile oferite de noi nu sunt suficiente. Vanzarea de bilete se va face doar la Gradina de Lavanda, in seara evenimentului”, anunţă organizatorii.

Grădina de lavandă s-a deschis pe 10 iunie, dar cele mai multe vizite au fost în ultima vreme, îndată ce lavanda a înflorit. Aici veţi putea găsi la vânzare şi diverse articole cosmetice pe bază de lavandă.

Verifică şi

Reportaj video: Ce ne-a plăcut şi ce nu ne-a plăcut în vacanţa din Egipt!

Pe la 1800, după expediţia militară a generalului francez Napoleon Bonaparte, Egiptul a devenit una …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *