luni , 13 iulie 2020
Acasă / Evenimente / Video halucinant: Accident rutier în Ploieşti, după ce un cal înhămat la căruţă a fost lăsat să galopeze singur pe stradă!

Video halucinant: Accident rutier în Ploieşti, după ce un cal înhămat la căruţă a fost lăsat să galopeze singur pe stradă!

Situaţie hilară pe strada Ştrandului din Ploieşti, unde participanţii la trafic au văzut aseară un cal înhămat la o căruţă care galopa pe contrasens. În imaginile luate de pasagerul unei maşini care trecea în zonă se poate observa că din atelajul hipo încărcat cu iarbă lipseşte căruţaşul. După ce mai multe maşini l-au evitat, în cele din urmă, la capătul podului, o maşină a intrat în căruţă răsturnând-o. Din fericire, nici şoferul autoturismului şi nici calul nu au fost răniţi, iar poliţiştii l-au găsit în cele din urmă şi pe căruţaşul incredibil de iresponsabil. 

Mai jos aveţi informarea IPJ Prahova pe acest subiect:

“Aseară, în jurul orelor 23:00, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe str. Ștrandului din municipiul Ploiești, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate un autovehicul și un atelaj hipo.
La fața locului, polițiștii au identificat autoturismul implicat și atelajul hipo, însă nu și caruțașul. În urma verificărilor efectuate, în zonă a fost depistat și identificat și acesta, respectiv un ploieștean în vârstă de 31 de ani. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, valoarea indicată fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neîndeplinirii obligațiilor de către căruțaș, în sensul că acesta a părăsit atelajul, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei.
Recomandăm, atunci când sunteți martorii unor asemenea situații, să ne informați de îndată, pentru ca polițiștii să poată interveni înainte de producerea evenimentelor care ar putea avea urmări grave!
Totodată, atragem atenția participanților la trafic să respecte prevederile legale, doar în acest mod putând a ne proteja pe noi și pe cei dragi nouă!”

sursa video: Traffic tube

Accident pe pod la Dedeman! Până în ce secol mai circulă căruțele astea în oraș?! Alo ! Primaria ! Dormiti mă?! Adrian Dobre !

Publicată de Traffic Tube pe Miercuri, 24 iunie 2020

Verifică şi

Patru copii au ajuns la spital în urma unui accident rutier, la Sinaia

Accident rutier in Sinaia, strada Zamora. Un auto s-a răsturnat cu un adult și 4 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *