luni , 13 iulie 2020
Acasă / Social / Din şcoală, direct în fabrică. Adient Trim şi Liceul “Anghel Saligny” Ploieşti formează încă o clasă de învăţământ dual

Din şcoală, direct în fabrică. Adient Trim şi Liceul “Anghel Saligny” Ploieşti formează încă o clasă de învăţământ dual

ADIENT TRIM Ploiești, alături de Liceul Tehnologic „Anghel Saligny”, îi invită pe absolvenții claselor a VIII – a să se înscrie, în perioadele 29 iunie – 6 iulie, respectiv 22 – 24 iulie, în noua clasă de învățământ dual. Sunt 30 de locuri disponibile: 20 pentru calificarea de confecționer produse textile și 10 pentru calificarea de mecanic utilaje și instalații în industrie. Demersul continuă proiectul pilot inițiat de ADIENT și Liceul Tehnologic Anghel Saligny din Ploiești în anul școlar 2018 – 2019, prima clasă de învățământ dual bucurându-se de un real succes.

 Beneficii:

Pe parcursul celor 3 ani de studiu, tinerii vor beneficia de pregătire teoretică și practică alături de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. În cadrul stagiilor de practică în fabrică, elevilor li se va asigura transportul și o masă caldă pe zi, iar în funcție de performanța acestora vor primi premii. În plus, pe lângă bursa profesională acordată de stat, elevii vor beneficia și de o susținere financiară lunară acordată de ADIENT. La finalul perioadei de școlarizare, proaspeții absolvenții vor primi un Certificat de pregătire profesională de nivel 3 și vor avea un loc de muncă asigurat în cadrul companiei ADIENT TRIM Ploiești.  

 „Din cauza lipsei forței de muncă specializată de pe piața locală, multe companii își îndreaptă acum atenția spre recrutarea de personal din străinătate. Noi, ADIENT TRIM Ploiești, vrem să aducem o schimbare și să investim în românii noștri încă de pe băncile școlii. Așa a luat naștere, în 2018, clasa de învățământ dual, proiect realizat împreună cu Liceul Tehnologic „Anghel Saligny”. Acum ne pregătim să dăm startul înscrierilor în cea de a doua clasă de învățământ dual, în cadrul căreia îî așteptăm pe elevii absolvenți de clasa a VIII – a care doresc să își construiască viitorul alături de noi,” a spus Adrian Diţă, Plant Manager ADIENT TRIM Ploieşti.

 Pentru pregătirea practică se va încheia un contract individual între părintele elevului, Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” și ADIENT TRIM. Pentru informaţii suplimentare despre acest proiect, elevii sunt aşteptaţi, împreună cu părinţii lor, la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” din Ploieşti, Str. Mihai Bravu, nr. 249. Detalii pot fi primite și apelând la numărul de telefon 0244 523 541.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De peste 16 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini.

Verifică şi

Prahova: Contestaţiile nu au modificat prea mult notele elevilor la Evaluarea Naţională

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *