sâmbătă , 27 februarie 2021
Acasă / Social / Târgul cu bunătăţi şi dichisuri se deschide, de mâine, la Câmpina

Târgul cu bunătăţi şi dichisuri se deschide, de mâine, la Câmpina

După o pauză de câteva luni, câmpinenii se vor bucura de mâine, 17 iunie, de încă o ediţie a Târgului cu Bunătăți și Dichisuri. Târgul este un eveniment cu traditie inca din 2011 in Câmpina si strange laolalta producatori de produse traditionale romanesti si internationale si se va redeschide in conditii de siguranta pentru vizitatori si expozanti  (limita de distanta 1,5m, masti de protectie, manusi). Ca de obicei, târgul se va desfăşura în centru, zona Mercantis. 

La acestă ediție speciala, care va sta deschisă până pe 20 iunie,  veți găsi brânzeturi și specialităti din branză de oaie și vacă facute dupa rețete românești din zona Fundata. La loc de cinste, alaturi de cozonacii Smaranditei  vor sta baclavalele turcești. Pentru pofticioșii de dulce, amintim doar ciocolata de casă, halvaua, poale in brau. In zona de dulce natural, veti gasi suc de mere si de sfecla de Voinesti, cirese si mere de Dambovita.

Preparatele din carne de porc și vită – cârnații picanți ușor afumați, slana ținută la baiț cu usturoi, mușchiul afumat vor fi pe placul gurmanzilor.

La TÂRGUL CU BUNĂTĂȚI ȘI DICHISURI, în afară de producatorii de preparate naturale sau tradiționale  veti gasi si obiecte manufacturate în cantități și serii limítate.

 

Verifică şi

O ploieşteancă de 18 ani are nevoie de ajutorul nostru pentru a reveni la o viaţă normală

Alexandra Constantin este o tânără de 18 ani din Ploieşti care, în loc să se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *