luni , 13 iulie 2020
Acasă / Evenimente / Video-Uite ce au găsit poliţiştii în casele unor traficanţi de droguri din Ploieşti!

Video-Uite ce au găsit poliţiştii în casele unor traficanţi de droguri din Ploieşti!

 

La data de 28 mai 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești și au  pus în executare un mandat de aducere, în cadrul unui dosar penal de trafic de substanțe psihoactive. O persoană a fost reţinută şi va fi prezentată parchetului cu proprunere de arestare preventivă. 

Din cercetări a rezultat că, de la sfârșitul anului 2019 până în prezent, o persoană ar fi comercializat cantități importante de noi substanțe psihoactive, în județul Prahova. De la locațiile vizate, au fost ridicate 50 de grame de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, telefoane mobile, bani și un pistol cu bile de cauciuc supus autorizării. De asemenea, 6 persoane au fost conduse la sediul unității de parchet, pentru audieri.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. În activități au fost angrenați jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

info şi video IPJ Prahova

Verifică şi

Patru copii au ajuns la spital în urma unui accident rutier, la Sinaia

Accident rutier in Sinaia, strada Zamora. Un auto s-a răsturnat cu un adult și 4 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *