luni , 13 iulie 2020
Acasă / Administratie / Sesiune separată de examen pentru elevii care au motive medicale şi nu pot participa prima dată!

Sesiune separată de examen pentru elevii care au motive medicale şi nu pot participa prima dată!

Preşedintele Klaus Iohannis a punctat în declaraţia sa de astăzi şi modul de organizare a examenelor care se vor desfăşura în această vară. 

“Examenele naţionale vor avea loc fizic aşa cum au fost anunţate şi planificate de câteva săptămâni. evaluarea naţională din 15 iunie, după care vor avea loc examenele de bacalaureat. A apărut însă o problemă pe care trebuie să o rezolvăm. Este posibil să fie copii care să fie bolnavi atunci când organizăm, este posibil să vină copii la şcoală pentru examen şi la termometru să se constate că au febră şi nu pot intra la examen sau pentru cei care sunt izolaţi cu familia la domiciliu sau se află într-o altă localitate sau într-un cartier în carantină. Pentru aceştia am considerat că trebuie să găsim o soluţie ca şi ei să primească aceleaşi şanse ca toţi ceilalţi. Vorbesc de evaluarea naţională! Pentru aceştia cu motive medicale se va organiza o a doua evaluare naţională începând din 29 iunie“, a spus Preşedintele.

În aceeaşi situaţie ar putea fi şi elevi care dau examenul de bacalaureat pentru care se va organiza în luna august o a doua sesiune de examen.

foto cu caracter ilustrativ

Verifică şi

Controale în piețe, terase, magazine și alte spatii publice în Prahova

În perioada 03-19 iulie 2020, vor fi constituite echipe mixte de control, formate din reprezentanți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *