luni , 13 iulie 2020
Acasă / Social / Imagini cutremurătoare. Uite cum trăiesc nevoiaşii ajutaţi de Crucea Roşie Prahova!

Imagini cutremurătoare. Uite cum trăiesc nevoiaşii ajutaţi de Crucea Roşie Prahova!

Voluntarii Crucii Roşii filiala Prahova au continuat astăzi campania “Alături de bătrânii noștri” în comuna Poseşti, acolo unde trăiesc multe persoane nevoiaşe. Aici, 75 de bătrâni, în marea majoritate fără aparținători, au beneficiat de câte un pachet a 12 kg de alimente.

Fondurile pentru achiziționarea produselor au fost asigurate de către CRUCEA ROSIE ROMÂNĂ. Pachetele care au avut o valoare de 100 de lei fiecare au constat în alimente neperisabile ca ulei, zahar, faina, orez, paste fainoase, paste de tomate etc.

“Mulţumim şi pe această cale autorităţilor locale care ne-au ajutat prin identificare acestor cazuri. Peste tot in judet trăiesc astfel de oameni, în condiţii pe care cu greu şi le poate imagina o persoană care nu a văzut sărăcia cruntă de aproape. Mulţi sunt singuri şi trăiesc din mila vecinilor şi a autorităţilor. Au pensii mici sau vreun ajutor social şi nu se ajung de la o lună la alta. Ţi se rupe sufletul cu atât mai mult cu cât sunt bătrâni şi nu mai au putere să se lupte cu necazurile şi lipsurile”, a povestit Gabriela Rădulescu, preşedintele Crucii Roşii filiala Prahova.

În luna aprilie, alţi 250 de beneficiari din Ploieşti şi restul judeţului au fost ajutaţi cu alimente de la Crucea Roşie.

SI TU POŢI AJUTA!

Toţi cei care doresc să ajute o pot face prin intermediul proiectului Crucii Roşii Române “Banca de alimente”. 

“Astfel de campanii pot continua doar cu ajutorul sponsorilor şi cetăţenilor. Puteţi fi de un real folos dacă lăsaţi produse neperisabile în coşurile montate speciale în hypermarketuri şi semnalizate “Banca de alimente”. Toate vor ajunge la persoane care trăiesc din astfel de ajutoare”, îndeamnă Gabriela Rădulescu.

sursa foto: facebook Crucea Roşie Prahova

 

 

Verifică şi

Prahova: Contestaţiile nu au modificat prea mult notele elevilor la Evaluarea Naţională

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *