joi , 26 noiembrie 2020
Acasă / Social / Video-Loredana Chelba a adus “bucurie în pandemie” prin lansarea revistei Lace Magazine

Video-Loredana Chelba a adus “bucurie în pandemie” prin lansarea revistei Lace Magazine

Blogerul de modă şi omul de publicitate ploieştean Loredana Chelba a reuşit să aducă în Ploieşti “Bucurie în Pandemie” prin lansarea primului număr al revistei sale Lace Magazine. Din cauza măsurilor de distanţare socială, Loredana a fost nevoită să renunţe la lansarea de la Muzeul de Artă din Ploieşti acolo unde îşi dorea să invite ploieştenii şi pentru că şi-a dat seama că o relaxare ca cea de la începutul lui martie mai are de aşteptat s-a gândit să publice oricum revista. aşa că a printat câteva zeci de exemplare pe care le-a dus personal prin oraş la toţi colaboratorii săi, la sponsori şi la cei care şi-au adus contribuţia la scrierea unui articol din acest prim număr. Şi nu oricum! Revista a fost însoţită de flori şi prăjituri!

 

Revista glossy are de toate pentru toţi: psihologie, afaceri, turism, sport, asigurări, medicale,  sfaturi de beauty, modă, educaţie şi interviuri, scoţând în evidenţă spiritul Ploieştiului în 96 de pagini. Pe copertă este una dintre vedetele oraşului, cântăreaţa Nicoleta “Nico” Matei care a şi acordat un interviu în paginile revistei.

Revista va fi vândută pe comandă, iar cei care doresc un exemplar, pot lua legătura cu Loredana Chelba.

Alături de mulţi alţi colaboratori, site-ul www.prahovaeconomică.eu a dat o mână de ajutor la Bucuria în pandemie, iar rezultatul poate fi văzut în clipul de mai jos.

Verifică şi

Proiect european pentru susţinerea orientării în carieră a elevilor din CE “Virgil Madgearu” din Ploieşti

În  vreme ce majoritatea elevilor nu ştiu spre ce carieră să se îndrepte, cei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *