duminică , 9 august 2020
Acasă / Social / Video-Loredana Chelba a adus “bucurie în pandemie” prin lansarea revistei Lace Magazine

Video-Loredana Chelba a adus “bucurie în pandemie” prin lansarea revistei Lace Magazine

Blogerul de modă şi omul de publicitate ploieştean Loredana Chelba a reuşit să aducă în Ploieşti “Bucurie în Pandemie” prin lansarea primului număr al revistei sale Lace Magazine. Din cauza măsurilor de distanţare socială, Loredana a fost nevoită să renunţe la lansarea de la Muzeul de Artă din Ploieşti acolo unde îşi dorea să invite ploieştenii şi pentru că şi-a dat seama că o relaxare ca cea de la începutul lui martie mai are de aşteptat s-a gândit să publice oricum revista. aşa că a printat câteva zeci de exemplare pe care le-a dus personal prin oraş la toţi colaboratorii săi, la sponsori şi la cei care şi-au adus contribuţia la scrierea unui articol din acest prim număr. Şi nu oricum! Revista a fost însoţită de flori şi prăjituri!

 

Revista glossy are de toate pentru toţi: psihologie, afaceri, turism, sport, asigurări, medicale,  sfaturi de beauty, modă, educaţie şi interviuri, scoţând în evidenţă spiritul Ploieştiului în 96 de pagini. Pe copertă este una dintre vedetele oraşului, cântăreaţa Nicoleta “Nico” Matei care a şi acordat un interviu în paginile revistei.

Revista va fi vândută pe comandă, iar cei care doresc un exemplar, pot lua legătura cu Loredana Chelba.

Alături de mulţi alţi colaboratori, site-ul www.prahovaeconomică.eu a dat o mână de ajutor la Bucuria în pandemie, iar rezultatul poate fi văzut în clipul de mai jos.

Verifică şi

Concert al Filarmonicii din Ploieşti, mâine, în faţa Bisericii Sfântul Andrei

Orchestra simfonică ploieșteană avându-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Radu Postăvaru vă așteaptă joi, 23.07.2020, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *