duminică , 29 noiembrie 2020
Acasă / Turism / De pe 15 iunie, grecii ne aşteaptă pe litoralul lor. România, printre cele 19 ţări alese pe criterii epidemiologice!
Golful Keri, Zakynthos

De pe 15 iunie, grecii ne aşteaptă pe litoralul lor. România, printre cele 19 ţări alese pe criterii epidemiologice!

România este pe lista celor 19 ţări admise să-şi trimită turiştii în Grecia, după 15 iunie. Astfel, potrivit Agerpres care citează site-ul greekcitytimes.com., autorităţile de la Atena au anunţat că ţara noastră se află pe această listă, alături de Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Bulgaria, Serbia, Polonia, Ungaria şi Cehia. Totuşi, chiar dacă grecii ne primesc încă de pe 15 iunie, avioanele de tip charter vor pleca din România spre Grecia abia de la 1 iulie, anunţă agenţiile de la care noi am cerut relaţii şi singura soluţie de a merge în grecia mai devreme rămând autoturismul sau autocarul. 

În cursul zilei de ieri, ministrul turismului din Grecia, Harry Theoharis, a prezentat planul “Repornirea turismului”, în care se precizează că din 15 iunie Grecia va permite intrarea turiştilor, iniţial din ţările alese “pe criterii epidemiologice”. Ministrul elen a precizat că turiştii care vin în Grecia nu trebuie să se testeze pentru COVID-19 înainte de călătorie şi nici nu vor fi în carantină la venirea acasă.

Grecia a deschis sâmbăta trecută peste 500 de plaje , iar statul elen încearcă în continuare să găsească un echilibru între asigurarea măsurilor de protecţie faţă de pandemia de COVID-19 şi revitalizarea sectorului turistic. Pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi va fi permis accesul al cel mult 40 de persoane, iar între tijele umbrelelor trebuie să fie cel puţin patru metri.

Grecia a înregistrat până acum  2.850 de cazuri de COVID-19 şi 166 de decese,  la un număr de 11 milioane de locuitori,

Verifică şi

Weekend cu târg cu bunătăți și dichisuri la Sinaia

TÂRGUL CU BUNĂTĂȚI ȘI DICHISURI va fi în Sinaia și în acest week-end, in perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *