duminică , 27 septembrie 2020
Acasă / Administratie / Întreruperile repetate în furnizare, cauza apei murdare de la Vadu Săpat

Întreruperile repetate în furnizare, cauza apei murdare de la Vadu Săpat

Reprezentanţii Hidro Prahova au recunoscut că în cursul zilei de ieri, o familie din Vadu Săpat nu a putut consuma apa pentru că aceasta era neagră. Problema a fost produsă cel mai probabil de întreruperile repetate în sistem, societatea intervenind ulterior prin curăţarea conductelor. Astăzi, la prânz, atunci când au luat probe pentru analize, apa avea un aspect normal, dar analize s-au luat din ambele zile şi de ieri şi de azi, iar în cursul zilei de mâine se vor ştii şi rezultatele.

Cu toate că mai multe familii s-au plâns de această problemă, reprezentanţii Hidro Prahova susţin că o singură familie a sesizat societatea. Pentru a-şi susţine punctul de vedere mai multe familii din sat ne-au trimis fotografii cu aspectul apei care a curs la robinet in cursul zilei de ieri.

“Ar fi anormal ca doar unii să avem apa murdară şi alţii nu, în contextul în care toată comuna primeşte apă din aceeaşi conductă, după program!Astăzi, apa a curs toată ziua. Va dati seama ce inseamna sa intre mâlul ala in masina de spalat, in boilere, in centrale? Sa puna filtre, sa gaseasca solutii…ca nu mai suntem in 1900 toamna. Sunt fel de fel de tehnologii. Plătim printre cele mai mari tarife pe m3 din tara”, ne-a explicat cetăţeanul care a adunat poze de la vecinii săi şi ni le-a trimis.

În ceea ce priveşte programul după care este furnizată apă, seceta este problema care stă la baza luării acestei măsuri. Tocmai de aceea, Hidro Prahova atrage mereu atenţia consumatorilor să nu folosească apa pentru agricultură. În plus, consumul de apă a crescut simţitor odată cu întoarcerea sutelor de prahoveni din străinătate, susţin aceiaşi oficiali.

sursa foto: HidroPrahova

 

 

Verifică şi

Alegeri electorale locale. Cum vom vota duminică, 27 septembrie!

Votarea se desfășoară după următorul program: duminică 7-21 Veţi prezenta actul de identitate operatorului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *